Locatie:
Het groepsgebouw is gelegen aan een bosrand, direct toegankelijk vanaf de openbare weg via een geasfalteerde toegangsweg. Het adres is Niervaartweg 4 te Klundert.

Het groepsgebouw ligt tegenover een manege en is omgeven door bos en paardenweides. Het eigen perceel is omheind en de twee toegangshekken zijn met sloten af te sluiten.

Het eigen perceel omvat 800 m2. Er is op het perceel voorts een verharde (betegelde) appèlplaats met vlaggenmast, opslagruimtes voor spelmaterialen/pionierhout en een stookplaats met banken.

Het aangrenzende bos is ongeveer vijf vierkante km groot. Daarin zijn ook trimbanen en ruiterpaden aangelegd.

Op loopafstand van het groepsgebouw ligt het Gemeentelijk zwembad “De Niervaert”.

Indeling:
Het gebouw heeft vier speltakruimtes waarvan 2 slaapruimtes van elk 5x5 meter (zie tekening). Deze ruimtes zijn twee aan twee met elkaar te verbinden zodat er maximaal twee ruimtes van 10x5 meter ontstaan. Beide combi-ruimtes hebben elk een eigen nooduitgang.

Voorts is er een centrale hal, een keuken, een wasruimte en twee aparte WC’s.

Ofschoon de vergunningvoorschriften ons grotere aantallen logees toestaan, beperken wij uit oogpunt van comfort, het maximum aantal logees tot 20 personen (binnen).

Sanitair:
- 4 wasbakken en 1 douche in de wasruimte

- 2 WC’s apart toegankelijk via de centrale hal

Keuken:
- 4-pits aardgaskooktoestel

- aanrecht/spoelbak met warm en koud water
- koffiezetapparaat (proff. Bravilor)
- Koel/vriescombinatie
- potten/pannen en servies/bestek is aanwezig

Verwarming:
Het gehele gebouw is voorzien van Centrale Verwarming, gestookt middels een combiketel (Remeha) en met voorgeprogrammeerde stookcyclus.

Brandveiligheid:
Het gebouw voldoet aan de actuele eisen van brandveiligheid, zowel voor dagverblijf, alsook voor overnachtingen. De Omgevingsvergunning Brandveilig Gebruik is in kopie in het gebouw ter inzage, zo ook de controlelijsten voor blusmiddelen, ontruimingsplan/-oefeningen, CV-onderhoud, legionella-inspectie, de lijsten van sleutelhouders, belangrijke telefoonnummers etc.

Keurmerk Veilig Wonen:
Het hang- en sluitwerk is geheel uitgevoerd volgens de eisen van het Keurmerk Veilig Wonen/ SKF 3.

Stookvergunning:
Er is een stookput aanwezig naast het gebouw, maar er mag uitsluitend gestookt worden na toestemming van de beheerder.


Beschikbaarheid:
Ons gebouw is verhuurd op de volgende data:

- Momenteel geen data gepland. 

Vragen:
Heb je nog vragen over het gebouw of zou je eens willen overnachten neem dan even contact met ons op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zie hieronder de virtuele rondleiding door ons gebouw: